maanantai 3. helmikuuta 2014

Pestokana

Tänään päätin tehdä pestokanaa, koska ystäväni Laura teki minulle sitä kerran ja se oli aivan ihanaa..
Tämä resepti on oma muunnokseni, koska kaapista ei löytynyt pinjansiemeniä tai parmesania.


Pestokana

Kanan rintafileitä

Pesto:
Tuoretta basilikaa
Neitsyt oliiviöljyä
Sesaminsiemeniä
5 valkosipulin kynttä
1 dl vettä
Mustapippuria
Sitruunapippuria
Suolaa
Meiramia

Pilko valkosipulit ja basilika pieneksi. Sekoita tehosekoittimella (minä sauvasekottimella) nesteet ja kuivat aineet keskenään. Jos käyttäisin pinjansiemeniä, ne pitäisi murskata pieneksi ja paahtaa pannulla.
Ruskista kanan fileiden pinta nopeasti pannulla kookosöljyssä ja laita fileet uunivuokaan. 
Kaada pestoseos kanojen päälle, ja paista niitä uunin keskiosassa noin puoli tuntia 200 asteessa.

Namnam!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti