Tänään päätin tehdä pestokanaa, koska ystäväni Laura teki minulle sitä kerran ja se oli aivan ihanaa..
Tämä resepti on oma muunnokseni, koska kaapista ei löytynyt pinjansiemeniä tai parmesania.
Pestokana
Kanan rintafileitä
Pesto:
Tuoretta basilikaa
Neitsyt oliiviöljyä
Sesaminsiemeniä
5 valkosipulin kynttä
1 dl vettä
Mustapippuria
Sitruunapippuria
Suolaa
Meiramia
Pilko valkosipulit ja basilika pieneksi. Sekoita tehosekoittimella (minä sauvasekottimella) nesteet ja kuivat aineet keskenään. Jos käyttäisin pinjansiemeniä, ne pitäisi murskata pieneksi ja paahtaa pannulla.
Ruskista kanan fileiden pinta nopeasti pannulla kookosöljyssä ja laita fileet uunivuokaan.
Kaada pestoseos kanojen päälle, ja paista niitä uunin keskiosassa noin puoli tuntia 200 asteessa.
Namnam!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti